Witam!
Wpadła mi ostatnio w łapki dość ciekawa moim zdaniem przygoda i chciałabym ją poprowadzić na forum. Sesja będzie opierać się na storytellingu, a do drużyny dostanie się czwóreczka graczy z najlepszymi kartami postaci. Rekrutacja potrwa do wtorku, a karta ma wyglądać następująco:
KARTA POSTACI
Imię: Wiek: Płeć:: Rasa: Profesja (tylko podstawowe):
Przedmioty (bez magicznych):
Umiejetności: Zdolności: Czary (tylko jeśli postać jest czarodziejem max. 10):
Wygląd: Zachowanie: Historia:
Karty przesyłajcie na PW, ewentualne pytania również.
_________________ Twoje życie będzie miało taki sens, jaki Ty sam mu nadasz.
Znasz moje zdanie na ten temat Meggie ale skoro ma być oficjalnie, to piszę się na Twoją sesyjkę, zwłaszcza że ta w której uczestniczę stanęła w miejscu przez czynniki losowe (wracaj do zdrowia Evandril!). Mówisz, że przygoda ciekawa więc Brocha nie może w niej zabraknąć. Kartę mojego najemnika masz na PW więc czekam tylko na rozpoczęcie sesji...
A Hyjek to gra z nami, czy nie? (pytanie retoryczne hehe )
_________________ Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi. - Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Serge napisał(a):
A Hyjek to gra z nami, czy nie? (pytanie retoryczne hehe )
Gra! (odpowiedź retoryczna )
Karta masz na PW, jak zreszta sama napisalas...
_________________ Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]