Eeee tam. Wolałem starego. Jakis bardziej... "fulołtowy" był Co do przytulanki, to można. Sam bym takową sobie sprawił, tykko, ze kosztuje... 79$. Ale za t jest wielkości ludzkiej glowy i taka... rozkosznie zielona (co za perwersja )
_________________ Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Dobra - cztery osoby mają szefa na awatarze - to zdecydowanie za dużo. Muszę być orginalny - więc Śmierć zawitała na łamy TRPG
Craw napisał(a):
A tak BTW, cos Perzyna dawno tu nie widzialem. Zem sie stesknil
Tak jak i wielu osób - wakacje jakoś zawsze służą wybywaniu ludzi na długi czas. Zresztą juz raz Perzyn zniknął by powrócić dwa lata później - mam nadzieję, że tym razem skróci sobie urlop
Ouz napisał(a):
Zmiękłam... Czy można kupić taką przytulankę? I TFU! niech nawet będzie różowa (ja to powiedziałam? o_O )
Normalnie archiwum avików Ale jest sporo osób, które nie zmieniają. Taki BAZ czy taka WW I dobrze, bo później się coś czyta i na początku się nie wie, kto pisze
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]